Natuurlijk wil je ook weten wie ik ben. En waarom ik graag anderen help, de held in zichzelf naar boven te halen. In het bijzonder mensen met hersenletsel

Even voorstellen…

Hip, dat is mijn bijnaam. De meeste mensen kennen me als Hilbert Davelaar. Ik ben positief, open en enthousiast. Vanuit mijn enorme wilskracht, beschik ik over een forse dosis discipline en doorzettingsvermogen.

Ik ben een snelle denker en maak me kennis makkelijk eigen. Die opgedane kennis kan ik eenvoudig toepassen en helder overdragen op anderen. Dat komt goed uit. Met mijn 38 jaar ervaring, help ik graag anderen de held in zichzelf naar boven te halen.

…een droom

Maar… na een lelijke val in augustus 2017, ben ik zelf keihard langs de zijlijn gezet. Het duurde een tijdje voor ik dat doorhad. En was voor mij het signaal om juist nog veel meer te gaan leren. Over mezelf en het leven. Langs de zijlijn heb je het beste overzicht!

En ja, in de strijd tegen hersenletsel sta ik zelf nog in het veld. Toch voelt het voor mij heel natuurlijk om nu al actief, alle geleerde lessen te gaan delen. Als ervaringscoach. En daarmee hopelijk anderen te inspireren. Daarmee komt een droom uit…

Meer weten?!

Dat ben ik dus… in het kort. Vanuit mijn eigen perspectief. Wil je meer weten over mij?! Waaruit blijkt dat ik graag anderen help? Dat kan!

Speciaal voor jou heb ik een verhaal gemaakt, over interessante ervaringen uit mijn leven. Veelzeggend over wat ik tot nu toe gedaan heb. En hoe anderen samenwerken met mij ervaren. Alleen te bereiken via onderstaande knop…

Heb jij ook traumatisch hersenletsel? En wil je ook leven als een held?! Dat kan! Ik geloof er heilig in dat er één specialist is, die je echt kan helpen na een langdurige hersenschudding… en dat ben ik niet! Meer weten? Lees dan mijn verhaal Voor Hersenhelden!